Tehnologia moto

Motociclismul mi se pare un sport mai mult decat antrenant. Cumva , trebuie sa iti curga sange tare si iute prin vene, adrenalina sa fie trecuta prin cele mai noi viziuni si puterea de a stapani cativa cai putere sub tine , destul de stabila si echilibrata. Cand spun echilibrata , inseamna sa ai intr-adevar un echilibru.

In cele mai multe emisiuni in care sunt prezentate sporturile cu motoare, moto racing , moto cros, raliuri si alte competitii extreme, raman practic incordat la maxim pana la terminarea unei curse.

Un prieten si-a luat de curand un motor. Din cate am inteles , ceva de putere mai mica. Insa zgomotul si plecarile de pe loc, mi se par aceleasi. Este fara nici o indoiala o experienta unica si necesita multa indemanare din partea celui care o conduce.

Insa cum nimic nu merge la infinit fara o schimbare, si aici necesita cateva ajustari , reinoiri sau imbunatatiri ale diferitelor accesorii din gama aferenta , cauciucuri moto , casti,ueliuri,etc…Citeam undeva , pe un site de profil despre tehnologia moto , o asa zisa casca cu sistem head-up display . Care casca iti proiecteaza pe vizor in timp real date de traseu, viteza, urmatoarele viraje sau retrovizoare …

cauciucuri moto

Insa acestea sunt doar un moft , as putea spune. Prietenul meu vroia doar cateva dintre uzualele echipamente moto pentru a-si pastra in forma normala frumosul motor .

Asa ca incercam sa cautam cate ceva despre ce ar trebui sa fie mai obligatoriu . Si ce altceva daca nu , manusile moto , echipamentul de protectie, casca si anvelopele ar fi cele mai sigure si primele care ar trebui achizitionate pentru inceput. Asta in conditiile in care motorul a fost achizitionat SH si necesita poarece schimbari.

manusi moto

Share this post:

Recent Posts

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bloguri, Bloggeri si Cititori