Jocurile lui Ra

b-mall.ro%20

Intotdeauna am avut o slabiciune pentru Legendele Olimpului, filme cu zeitati, eroi egipteni, semizei si alte intruchipari ale acestora. Poate nu sunt tocmai eu singurul. Cred ca si acesta este motivul pentru care s-au mediatizat intr-atat, incat sa ne inchipuim inca de mici ca putem sa fim asemeni lor, sa facem minuni, sa devenim eroi.

Bine, pana la un moment dat cand ne-am dat seama ca este timpul sa ”ne maturizam” si sa ramanem doar la stadiul de cititori sau cinefili. Imi amintesc ca am fost destul de impresionat la primul film de la cinema, cu faraoni. Egiptul a fost unul dintre misterele omenirii. Si cred ca tocmai de asta am urmarit cu sufletul la gura filmul ”Ramses”.

Scarabeii, imparatii si zeii in care credeau, faceau parte din farmecul pe care trebuia sa-l inspire acel film. Anubis, RA, Imhotep si altii, aveau acea credibilitate a divinitatii, pe care si-o doreau toti cei ce-i slujeau.

Ra este un zeu egiptean reprezentând o personificare a soarelui, fiind cel mai puternic din toți zeii. Era venerat la Heliopolis (Cetatea Soarelui). Reprezentarea obișnuită era a unui om cu un cap de șoim și cu un disc solar deasupra capului. Călătorea prin lumea subterană în fiecare noapte în nava sa, și era protejat Mehen. Se spune că atunci când RA sfârșea călătoria subterană soarele răsărea din nou pe cer, dar Seth, stăpân al deșertului, trimitea mereu un șarpe-demon , numit Apophis , care , să împiedice acest fapt. Simbolurile lui Ra sunt discul și cercul cu un punct înăuntru

Timpurile trec si multe dintre acestea inca isi mai gasesc locul in viata noastra. Daca tot vorbim despre prezent, RA este si acum prezent printre noi, cei impatimiti. Insa nu doar in carti ci in cele mai mari secrete prin prisma unui joc. Pentru cei care inca nu stiu, ”Book of Ra” poate fi si acum unul dintre mistere. Insa doar sub forma unui joc, in care aventurile se petrec in aceleasi locuri din Egiptul antic, de pe malurile Nilului…

Si bineinteles, aici isi fac aparitia si simbolurile egiptene, piramidele, ale caror coridoare spre averea faraonilor pot fi strabatute in acest joc. Unul dintre obiective este acela de a obtine simboluri identice pentru o combinatie castigatoare.

Book of Ra este acum jucat intr-o noua dimensiune fata de vechiul Book of Ra. Obtinerea unui numar de simboluri identice pe role consecutive de la stanga la dreapta, pe o linie de castig selectata garanteaza succesul si castigul dvs.

 

Obțineți minimum 3 simboluri Book-of-Ra simultan în orice poziție pe role pentru a activa 10 jocuri gratuite. Jocurile gratuite se joacă cu miza și liniile de câștig selectate în runda de joc în care le-ați activat. La începutul jocurilor gratuite va fi selectat aleatoriu un simbol expandabil. În timpul jocurilor gratuite, și după ce câștigul pentru simbolurile normale este încasat, simbolul expandabil se poate extinde pe toate pozițiile de pe role și plătește chiar și atunci când nu este situat pe role adiacente sau pe liniile de câștig pe care le-ați selectat în joc. Simbolul expandabil se extinde doar dacă aveți suficiente simboluri compatibile pentru a obține un câștig

Spor!!!

f64.ro%20

Share this post:

Recent Posts

Leave a Comment

Bloguri, Bloggeri si Cititori